Ofertã Luna Aprilie si Mai ;)

ATENTIE!!! Terenul a fost mutat si reamenajat!


Oferta se prelungeste pe luna Aprilie si Mai! Enjoy it!  😛

Si Cum O Bilã Nu Vine Niciodatã Singurã… Ci are Gasca Dupa Ea! Te Invitãm Sã-ti Petreci Timpul Liber Descãrcãndu-ti Furia si Bilele Pe Prietenii Tai!

Sunã Si fã o programare pentru inca 9 Prieteni iar TU ai bilele Gratis!   😆

Id Yahoo Messenger : HarPlace

Mobil: 0753 496 596

 

Raspunsuri…

Salutare!
Mã Gândeam Cã ar Fi Cazul Sã Vã rãspund La Intrebãrile pe care unii din voi mi le-ati pus!

Doare rau bila?
NU. Nu o sa te tavalesti pe jos de durere, nu curge sange, nu rupe oase. O mica piscatura te face mai atent jocul viitor. In fond cauti senzatii tari, nu?

Cum vin echipat?
Asigura-te ca ai incaltari potrivite, de restul ne ocupam noi. Totusi, nu purta hainele cu care te vei imbraca a doua zi la birou. Paintball-ul lasa mici urme

Ce fac daca sunt atins de bila?
In primul rand fii cinstit si recunoaste. Striga „mort”, ridica mana sus, tine in continuare masca pe fata, indreapta-te agale dar ferm spre iesire si pune-ti la punct strategia pentru jocul urmator. Suntem siguri ca vei avea ac de cojocul inamicilor.

Cum se desfasoara jocul?
Avem si noi cavaleri ai fluierului. Pe cel din teren nu trebuie sa-l injurati pentru ca nu da cartonase galbene si nici nu vede fante de lumina. Este pus acolo ca sa va explice jocul, sa se asigure ca respectati regulile, sa porneasca si opreasca jocul.
Aveti grija de arbitru, e si el al nostru. Si e refolosibil…

Pot sa port ochelari sub masca?
Noi n-avem nimic importiva. Aburul s-ar putea sa aiba insa ceva de spus. In fine, greu de spus cine castiga batalia dintre miopie si abur. Exagerand, este cumva asemanator dilemei ochelaristului ajuns la dusurile fetelor: „Daca-i scot nu mai vad, daca-i tin oricum nu vad”. Nu vom dezlega acest mister pentru ca nu incurajam accesul neautorizat in vestiarul fetelor.

Pot sa bag corcoduse in arma?
Din ciclul „Incredibil dar adevarat”, corcodusele, spre deosebire de bile au cateva elemente care fac imposibila propulsarea lor prin teava armei. Dintre acestea amintim:
– calibrul variabil
– greutatea
– coaja greu casabila
– arbitrul

Mi-au ramas bile. Ce fac?
Nu stim daca sa te felicitam pentru eficienta sau sa te blamam pentru inactivitate. In orice caz, bilele introduse in incarcator nu ies decat prin teava armei. Inapoi nu le mai luam, asa ca ori faci o kata cu arma in teren ori le tragi afara la tinta. Oricum, data viitoare iti uram sa auzi mai des „mort” decat sa strigi.

Si daca termin bilele?
Cel mai rau e cand le termini in timpul jocului. Vezi inamicul (aha, uite-l…), te apropii (te prind, te prind…), ochesti (al meu esti…), tragi (te-am facut…) dar… spre surprinderea ta si disperarea coechipierilor, ai ramas fara boabe. Esti carne de tun, striga „mort” si jocul urmator asigura-te ca nu pleci la vanatoare fara … bile.

Avem spectatori?
Depinde. Daca vii cu gasca pot fi cativa nehotarati (sa nu le zicem fricosi) care stau pe margine si iti analizeaza miscarile. Ei au de pierdut.
In rest mai poti simti in ceafa privirea curioasa a catorva comunitari (caini, nu politisti).

Sunt stangaci. Pot sa trag?
Si cei ce folosesc mana dreapta pot trage stangaci. Asa ca nu-ti face probleme, te vei descurca.
Singurul lucru care trebuie retinut, indiferent de membrul preferat, este ca mana dreapta scoate siguranta armei iar mana stanga o pune la loc.
Haideti sa repetam in cor:
Cu dreapta scoatem siguranta
Cu stanga punem siguranta
Cu dreapta scoatem siguranta
Cu stanga punem siguranta

Asa am invatat si tabla inmultirii. Cu siguranta si cu cifrele nu-i de joaca.

Bila pateaza?
Daca ai ghinionul sa fii lovit de aproape, combinezonul face si el ce poate, dar nu face minuni. Asa ca poti sa te astepti la o pata verde pe tricoul tau alb. Nu-ti face griji, iese la prima spalare si nici nu trebuie sa freci mult.

Sunt „mort” daca sunt lovit in arma?
Stim ca pare ciudat, dar asta-i Paintball-ul. Oriunde esti marcat, „mort” te numesti. Si pe arma, si pe pantof, si pe masca, nu mai vorbim de combinezon…

Salutare

Bine ati venit pe siteul nostru! Aici vor fi postate cele mai proaspete stiri despre evenimentele organizate.

Organizam Partide de PaintBall in Onesti si Imprejurimi In WeekEnd 🙂 Pentru Mai Multe Detalii YM: HarPlace sau Mobil: 0753496596

HarPlace PaintBall Onesti

by Octav